CV

CV TV & Film


Sing a Long
(Uitmarkt)

Ieder jaar wordt de Uitmarkt afgesloten met de sfeervolle Musical Sing A Long, het grootste musical-meezingspektakel op de Nederlandse televisie. In de jaren 2008 to heden heeft Anouk op de uitmarkt opgetreden.

De weg naar Fame
(Deelneemster)

De weg naar Fame was een tv programma van RTL 4, in mrt en apr in 2007. In het programma werden nieuwe hoofdrolspelers voor de musical Fame gezocht.

The Show of Music
(Liesl)

Een tv sprogramma van de Avro uit 2008 waarin de zes kinderen, die in de musical The Sound of Music de familie Von Trapp gingen spelen, werden gepresenteerd.

Moordvrouw
(Gastrol)

Moordvrouw is een Nederlandse politieserie. In 2012 konden we Anouk bewonderen in een gastrol.

Van God los BNN
(Bazin met hond)

In Van God Los komen gruwelijke daden, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven, angstaanjagend dichtbij.

Moeder, ik wil bij de Revue
(Danseres Willy)

Moeder, ik wil bij de Revue was in 2012 een Nederlandse dramaserie, met liedjes van Wim Sonneveld, die zich afspeelt in de jaren 50, uitgezonden door omroep MAX.

Goede tijden, slechte tijden
(Gastrol)

In oktober 2012 had Anouk een kort gastnrolletje als medewerkster van LORENA'S

Nick Battle
(Presentatrice)

in 2013 - 2014 ontvingen Anouk en Bart Boonstra kinderen in de studio die allemaal een spannende uitdaging zijn aangegaan. Daarnaast was er ook altijd een Bekende Nederlander.

Nick in de Box
(Presentatrice)

In 2014 -2015 was Anouk elke zondagochtend te zien op nickelodeon het programma Nick in de Box, waarin twee teams tegen elkaar strijden in te gekke spellen, waanzinnige uitdagingen en een bloestollende finale om sleutels, die leiden naar de prijzen in de Kluisjeswand.

Rouwkots
(Michelle Berwijn)

Rouwkots is een film van Micah Bailey. Met Anouk Maas, Herman Duchenne en Boris Groenendaal. Gemaakt binnen 48 uur voor de 48 Hour Film Project 2014.

Expeditie Robinson
(Deelneemster)

Expeditie Robinson 2014 is het vijftiende reguliere seizoen van Expeditie Robinson, een televisieprogramma waarin deelnemers moeten overleven op een onbewoond eiland en tegen elkaar strijden voor de overwinning.

De Ideale Man
(Felicia Brons)

Een film geregisseerd door Marc Eikelenboom, Sytse Faber een bijzondere rol tegenover Anouk. De film werd runner up. In de landelijke competitie wist de film de derde plaats te behalen.

Musical Sing a Long
(Presentatrice)

Ieder jaar wordt de Uitmarkt afgesloten met de sfeervolle Musical Sing A Long, het grootste musical-meezingspektakel op de Nederlandse televisie. In 2015 presenteerde Anouk samen met Frits Sissing dit live event.

Coolfactor
(Presentatrice)

In iedere aflevering strijden vier kandidaten in drie opdrachten tegen elkaar. Cool Factor werd in 2015 in Nederland gepresenteerd door Anouk Maas.

Beste Zangers van NL
(Deelneemster)

In elke aflevering staat één zanger centraal, die voor ieder ander een lied uitgekozen heeft om te zingen. Degene die centraal staat zingt zelf niet, maar beoordeelt de anderen. In 2015 nam Anouk deel aan dit programma.

Erecode
(Presentatrice)

Een nieuw programma i.s.m. de Efteling, was vanaf 6 juni 2015 tot 2016 te zien op Nickelodeon. "Ben jij er klaar voor om te strijden voor de erecode!?"

Nick in Trouble
(Presentatrice)

Nick in Trouble is een programma bij Nickelodeon. Nick in Trouble werd in 2016 gepresenteerd door Anouk Maas en Rutger Vink. In Nick in Trouble proberen de dapperste vloggers van Nederland samen met twee volgers te ontsnappen uit Nickelodeons super spannende escape room.

Danni Lowinski
(Gastrol)

Danni Lowinski was een Nederlandse televisieserie die uitgezonden werd op SBS 6 vanaf 2013 tot en met 2016. De serie was gebaseerd op de gelijknamige Duitse reeks en werd geregisseerd door o.a. Martin Schwab. Anouk speelde in 2016 een gastrol in deze serie.

Onze Jongens
(Merel)

In 'Onze Jongens' speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Jorrit komt na jaren afwezigheid weer terug in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Anouk speelt in deze film de rol van Merel.

Loading