CV

CV Theater


Annie
(Annie)

Als elfjarig meisje kreeg Anouk de hoofdrol van Annie in de gelijknamige musical van, van Albert Verlinde Entertainment.

We Will Rock You
(Ensemble)

We Will Rock You is een musical gebaseerd op muziek van Queen en vernoemd naar één van hun grootste hits. We Will Rock You. Anouk speelde mee in het ensemble in 2005 in Keulen.

Fame
(Serena)

In Saarbrücken speelde Anouk in 2006 de rol van Serena in Fame de musical.

Saturday Night Fever (Anette)

De musical Saturday Night Fever is gebaseerd op de wereldwijde filmsensatie die in één klap de soundtrack van de jaren zeventig werd. Anouk speelde in 2007 in de Duitse versie de rol van Anette.

Cats
(Swing)

De Nederlandse première van deze musical vond plaats op 7 oktober 2006 in Rotterdam. Anou was te zien als swing van de rollen Lorrenjopie, Silvany en Electra

Evita
(Maîtresse)

Deze reizende versie van Evita speelde voorstellingen in Nederland en Belgie en ging in première op 16 december 2007 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De laatste voorstelling werd gespeeld op 18 januari 2009.

Sound of Music
(Liesl / us Maria)

In 2008/2009 was Anouk te zien in de Eftelingversie van The Sound of Music in de rol van de oudste dochter Liesl .

Hairspray
(Amber von Tussle)

De Nederlandse première van deze musical vond plaats op 29 september 2009. Hairspray was de grootste reizende productie ooit voor V&V Entertainment.

Joseph (JATATD)
(Ensemble)

Deze Nederlandse productie was te zien van 22.11.2008 t/m 10.07.2010. In 2010 nam Anouk deel uit van het ensemble.

La Cage Aux Folles
(Anne Dindon)

De Nederlandse première van deze musical vond plaats op 28 november 2010 in DeLaMar Theater te Amsterdam.

Miss Saigon (Ens / us Ellen)

De Nederlandse première van deze musical vond plaats op 23 september 2011 in het Beatrix theater te Utrecht. Anouk maakte deel uit van het Ensemble en was understudy Ellen.

Shrek de musical
(Ensemble / Fiona)

De Nederlandse première van deze musical vond plaats op 4 november 2012. Anouk was te zien in het ensemble en als understudy Fiona, later nam zij de rol van Fiona over van Kim Lian van der Meij.

Flashdance
(Alex)

Gedurende seizoen 2013- 2014 speelde Anouk de rol van Alex in de musical Flasdance. De musical was gebaseerd op de wereldberoemde film uit 1983. De hoofdrollen waren naast Anouk voor Carry Tefsen en Jim Bakkum.

The Sound of Music
(Maria von Trapp)

De Nederlandse première van deze musical vond plaats op 23 november 2014, theater aan de Parade in Den Bosch. Anouk schitterde in de rol van Maria.

Beauty and the Beast
(Belle)

De Nederlandse première van deze musical vond plaats op 13 december 2015, In het Circutheater te scheveningen. Anouk schitterde in de rol van Belle.

Hair
(Sheila)

De Nederlandse première van deze musical vind plaats op 25 september 2016, In het Chassé theater in Breda. Anouk vertolkt de rol van Sheila.

Loading