Biografie

Nieuws


<<  >>
  • Geplaatst op: 02 May 2017

Musical Talent Gala

Benieuwd naar de musicals van volgend theaterseizoen? De talenten van morgen zien? Kom naar het Nederlands Musical Talent Gala! De Nederlandse grote musicalproducenten presenteren hun meest spraakmakende producties. Van Sweeney Todd tot My Fair Lady en van Annie M.G. tot From Sammy with Love. Naast deze grote producties zijn er optredens van de getalenteerde studenten van Fontys Academie voor Muziek-l en Musicaltheater.

Line-up
Musicalsterren die optreden zijn o.a. Anouk Maas, Freek Bartels, Stanley Burleson, Paul Groot, Jonathan Demoor, Linda Verstraten, Yoran de Bont, Willemijn Maandag, Michelle van de Ven en Luc Steegers. Volg de social media kanalen voor de laatste updates!


  • Geplaatst op: 21 Sep 2016

Easy to be Hard - Hair in koffietijd

Anouk zingt 'Easy to be hard' uit de musical Hair die komende zondag in première gaat.

Vandaag sprak koffietijd met Anouk en Tommie over Hair de musical die aankomende zondag in première gaat. 


  • Geplaatst op: 01 Sep 2016

Hair op de uitmarkt


  • Geplaatst op: 13 Jul 2016

Binnenkort grote update

Binnenkort zal er wat onderhoud gepleegt worden aan de site. Er zullen een aantal grote updates op de site worden geplaast, dus houd de site in de gaten.


  • Geplaatst op: 11 Mar 2016

Anouk in Hair

In de musical Hair, die vanaf september 2016 in een tintelfrisse versie in theaters door heel Nederland te zien zal zijn, vormt een mix van ervaren musicalsterren samen met nieuw talent de onafscheidelijke vriendengroep die centraal staat. “Deze combinatie vormt een heel vlotte groep barstensvol enthousiasme. Zij brengen samen een Hair van nú, een show vol hoop en levenslust die tot de verbeelding spreekt in deze tijd. Verwacht een energy-boost in het theater: Let The Sunshine In!”, aldus producent Albert Verlinde.

De voorinschrijving voor kaarten is gestart op www.hairdemusical.nl


<<  >>

Loading